zaterdag 27 juni 2020

Judith en Sarah

Jarig zijn met vrienden, kampvuur, sterretjes, spandoek, slingers, familie, appeltaart, gevulde eitjes van oma, cheesecake van Teun, van het recept van La Cantine (De Parade), humus en toum (verrukkelijk) van het recept van Yve en Karma Shoarma, met alle toppings uit het bijgeleverde boekje.
De shoarma is gemaakt van knolselderij en super lekker. Diervriendelijk en irritatievriendelijk. Want wat irritant om die stukjes vlees van de 'normale' shoarma tussen je tanden uit te moeten poeren. Daarom eet ik het nooit. Op aanraden van medewerker van Claudy Jongstra gingen Floortje en ik op Into the great wide Open Karma Shoarma eten. We aten het de volgende dag weer! Karma Shoarma thuis, in plaats van op een festival, ook leuk, is voor herhaling vatbaar.
Jarig zijn en vieren ook. Wat een feest om 50 te worden!