zondag 16 december 2012

De inval juf en de harde klap

Er was een jongen op school die enorm pest en slaat en schopt, maar je mag er niets van zeggen want hij heeft het al zo moeilijk. Dus als hij slaat of schopt dan ga je hem uit de weg. En als hij je dan achterna komt en je vriendin in de gang blijft slaan en porren en uitschelden dan geef je hem eens een keiharde klap. Daar schrik je zelf zo enorm van dat je het schoolplein oprent om ver weg te kunnen rennen om jezelf in veiligheid te kunnen brengen. Je wordt van het schoolplein gehaald door een vriendinnetje omdat je je moet melden bij de inval juf. Daar aangekomen noemt de inval juf je een kleuter.
Als je moeder thuis dan zegt dat je je spel op je iPad niet mag spelen omdat ze ontdekt dat je in het spel punten krijgt voor het omver schoppen van mensen, jij vindt dat je wel onderscheid kunt maken tussen een getekend spel en de werkelijkheid, dan ga je heel hard schreeuwen omdat je niet veroordeelt wilt worden om wat je doet. Ik hou van haar.
Verder heb ik dit weekend gewerkt aan spullen voor verkoop bij "De Ku(n)st" in Schoorl en vanmorgen een prachtige (jank) film gekeken: 'De groeten van Mike', de tranen hebben de ramen van mijn ziel goed schoon gemaakt dit weekend.
247

247 dubbel