woensdag 28 mei 2014

Prince extatisch goed in het Sportpaleis Antwerpen

Ik ging nog net niet dood tijdens het concert van Prince gister, maar heel mijn leven kwam wel even langs. Overal gierde hij, in een bijna 3 uur durend concert, langs. Wauw wat heb ik geschreeuwd, gedanst, gegild, gejankt, genoten en gelachen. Wat een grote man! Prince wat een wereldster.
En wat kan hij (nog steeds) lekker dansen, die heupbewegingen, armbewegingen, alles was perfect. Snoeihard ging hij met zijn meiden van 3rd Eye Girl door zijn hits. En wat heeft hij er veel. Hij zei het zelf al, ik kan hier heel de nacht hits blijven spelen en dat scheelde niet veel. Want bijna 3 uur duurde het concert.
Niemand mocht foto's of video-opnames maken of op je telefoon zitten en dat maakte dat bijna niemand zich daar aan waagde en ook dat Prince de dingen maar 1 keer hoefde te vragen en heel het Sportpaleis gilde, zong of danste op zijn verzoek mee. Helemaal top.
Ik reed met de auto 300 kilometer om hem live in Antwerpen te kunnen zien. Ik denk nu dat ik het op mijn knieën zou willen afleggen om hem te kunnen zien spelen.
Het was één grote rit in de achtbaan. Niks niet traag of trage versies van zijn hits ( had ik gelezen over zijn concert in Ziggo dome). De snelheid waarmee de Python na de helling het gat is valt is niets vergeleken het concert van Prince gister.
En wat stonden we dichtbij. Soms dacht ik heel even dat hij iets aardigs tegen me zei en dat deed hij ook, geloof ik, want je het blijft een Prince en ik geloof in sprookjes.
samen met Linda naar Prince