woensdag 14 november 2018

Blush voor lijf en groen geluk

Boekpresentatie bij Scheltema Rokin Amsterdam van Groene beauty, 100% schoonheid uit de natuur. Een boek met prachtige foto's van mooie natuurlijke producten om zelf te maken en jezelf mee te verzorgen. Gemaakt door Hester de Goede en Marika Wilmes.
Een mooie presentatie met hele fijne vrienden, en natuurlijk, hoe kan het ook anders met twee creatieve eet en bereid vriendinnen, met hapjes gemaakt van ingrediënten uit het boek. Tubes met heerlijke scrubmayo op een cotton-pad van rijwafel, hmmmm.
Ik hou van Amsterdam. Heerlijk door de stad gelopen. Tijd vliegt als je je niet met de tijd bezig houdt. Heel de stad is al in sprookjes winter wonderkerstland sfeer. Op de Dam was zelfs een voorproefje van de opening van lichtjes-cadeau-periode van de Bijenkorf. Getrokken door de lichtbakken en de voorleesstem bleef ik even voorproeven.
Die uil! Wow!!!! Die wil ik ook, fijn voor op de fiets. Dan ziet iedereen je goed aankomen sjezen, oehoe!!
Ook zo fijn en overzichtelijk, al die etalages, zo lekker vol gestapeld met kleurige hebbedingen. Een fijne wandeling naar nogal een heerlijke bijeenkomst, verjaardag Maartje. Natuurlijk op z'n Maartjes, een ruilfeestje. Ze doet het niet alleen graag met kunst, nu ook ruilen met kleding. Ik ging naar huis met een volle tas, glimmende wangen en een warm hart.