donderdag 4 juli 2013

Twee en een zestigste musical en een gebroken arm

Ik kan geen musical liedje meer horen. Wat zijn die aanstekelijk zeg. Heel de dag zo'n zielig liedje in mijn hoofd. Want ja elk eindliedje vind ik zielig en ze zijn zoals de naam al zegt het eind van de musical en die blijft dan dus hangen.
Gelukkig is het de laatste dag dat ik er mee bezig ben. Een week lang afscheidsmusicals, das ook wel genoeg. Ik ben vanaf zaterdag de eindmusical van Teun aan het monteren en vandaag aan het branden. Straks kunnen de eerste dvd's naar een aantal leerlingen worden gebracht.
Gisteravond zaten we in Bergen klaar voor musical drie, waar de meneer bij het openingswoord vertelde dat het meisje waar we voor kwamen van haar paard was gevallen en nu in het ziekenhuis was met een gebroken arm. Dus wij meteen op ziekenbezoek. Jammer voor de arm en de daarbij gepaard gaande pijn (zou dat daar vandaan komen? van het paard vallen?), voor mij fijn. Want vandaag dus geen repeterende musical liedjes.
Ik stop vandaag elke 10 minuten een leeg dvd-tje in mijn computer om de musical van de Julianaschool op te branden en dat is het enige wat hier vandaag repeteert.
Straks nog wat haakwerkjes strijken (thema van installatie is wit in het bos) en dan ben ik ook klaar voor het Kuna festival. Heerlijk een weekend exposeren in het bos.