zaterdag 25 juni 2016

Daar is ze dan doctor Dorien

Kijk Dorien eens serieus kijken. Het verdedigen in de aula van Universiteit van Amsterdam was dat ook, met applaus regels, een peddelende vrouw, hooggeleerde opponenten, vrouwe en al. Maar ondertussen zitten er paradijsvogels op de tenen van haar sjieke instappers. Vrijdag 24 juni promoveerde mijn slimme, grappige, knappe, vriendin Dorien tot doctor Dorien Tamis. Of moet ik zegen doctor Dora. Haha ik ging na zondag zoeken op 'doctor Dorien Tamis' en kwam er achter dat haar naam ook nog een Theadora Maria is.
Na de promotie en receptie was er vrije ruimte voor het feest. Met Dees en Mirella gingen we een glaasje wijn drinken. Eerst naar XBANK. Dat was fijn. Dus dan maar wijn bij The Duchess, omdat het moest, we waren er toch! ha! Het meisje van de entree vertelde ons dat we na de wijn, ook aan de overkant wijn met water konden drinken. Wij deden water bij de wijn. Ook al zo fijn, op het dak met zwembad en die man tegenover ons maar zijn bal tillen.
Daarna nog meer water. Feest van Dorien was op een prachtige locatie vlak achter NEMO. Van harte doctor Dorien. Wat ben jij knap, en heb jij doorgezet, dapper, mooi en ben trots dat ik zo'n grappige vriendin aan je heb.