zaterdag 13 juli 2019

Oranje boven en de bes op de taart

Wat heeft Teun toch weer een toffe zomerbaan. Ze mag elke dag naar schoonheid op bord kijken en naar de klant op het terras van La Cantine op de Parade brengen en soms zelfs zo'n soort bord op aanwijzing van Merijn van Berlo samenstellen. Wat een plaatjes. Ze leert daar meer dan welke middelbare school dan ook en daar is ze erg goed in, die heeft een knappe blik. Ze kan dat zo goed, zien, kijken, onthouden en reproduceren. Ook handig met de weg terug vinden. Zo kun je met gemak met Teun op stap. Ze heeft een perfect oplettend vermogen. Ze herkent onderweg de gebouwen en kruispunten zelfs jaren later nog.
De meeuwen loopt het water in de mond. Prachtig tafereel en wat zijn sommige soorten groot, met net zo'n scherpe blik als Teun. Laatste weekend in mooiste park Den Haag, daarna vanaf vrijdag Utrecht. Ga eten.
De voorstelling '3 lesbiennes en een talkshow' van Wart Kamps mogen zien, met ook Stephanie Louwrier en Lowie van Oers, maar die ken ik niet persoonlijk en ik kan bijna niet anders dan veel meer naar Wart te kijken. Hij is goud, met een tikkie gekte, genialiteit, Elton John en een sexy stoot in de mix. Heel het seksueel geaarde alfabet komt aan bod, met een mooi slotlied. Wart Kamps kan ook overigens in die rol zo meedraaien in de video van Robert Palmer - Addicted to love. Misschien door het gezicht in de make-up, de bewegingen, of omdat het over liefde gaat. Want op wie je ook valt, of aseksueel bent, liefde is waar het om gaat. Ga kijken.